Träna för Ragnar Bengtsson! I en långsiktig satsning att få lag i samtliga ”hoppdivisioner” har vi lyckats engagera Ragnar som hopptränare på Troya under fyra helger fram till hösten 2019. Ragnar Bengtsson är hoppryttare, tränare, tidigare förbundskapten i både fälttävlan och hoppning, aktiv i landslagsledningen samt koordinator för H&M:s välkända satsning inom ridsporten.
Under första halvåret kommer vi köra söndag 18 november samt två-dagars-träning 23 och 24 februari. I samband med träningarna kommer det finnas tid för ”lagbygge” av olika slag.
Antalet deltagare är begränsat! Vi prioriterar följande; medlemmar som vill tävla i något av våra lag under 2019, sedan övriga medlemmar som tävlar i hoppning och, i mån av plats, ekipage som tävlar för andra klubbar.
Pris medlemmar 400 kr/tillfälle inkl manegehyra
Övriga ekipage 650 kr/tillfälle inkl manegehyra
Anmäl till info@khsk.se I anmälan anger du om du vill delta i klubbens lag nästa år och i så fall nivå: Bohuscupen/div 2 ponny, Div 1 ponny, Bohuscupen/div 2 häst eller div 1 häst
Anmälan är bindande. Skicka också e-post till info@khsk.se om du har frågor och funderingar eller vill komma i kontakt med någon inom klubbens hoppsektion.

Träna för Ragnar Bengtsson på Troya